اگر با یک مرد خسیس در ازتباط هستید میتوانید با ما مشاوران ما در ارتباط باشید نحوه برخورد با مرد خسیس و ازدواج با آنها نیاز به دریافت اطلاعات بیشتری دارد.امروزه در جامعه ی ما با وجود تورم ها زندگی کمی دشوار تر شده است از گذشاته تا به امروز همیشخ شاهد بوده ایم که بسیاری از زنان از اینکه مرد و شوهر آنها خسیس است گلایه مند و ناراحت هستند و گاهی بسیاری از مشکلات و دعوا های خانوادگی بر سر خساست است اما هر چیز باید تعادل داشته باشد خواسته های زنان برای خرید و انجام وظیفه ی مردان باید باهم تعادل داشته باشند و وظیفه ی هر کس مشخص باشد.
زن شاغل و مرد خسیس
چگونه از مرد حیسی پول بگیریم؟
مرد خسیس را چگونه بشناسیم؟
با مرد خسیس چگونه رفتار کنیم؟
ازدواج با مرد خسیس؟
آیا باید از مرد خسیس طلاق گرفت؟
آیا مردی که خسیس است درمان میشود؟
مشکلات ازدواج با مرد خسیس چیست؟
نشانه های مردان خسیس چیست؟
زندگی با مرد خسیس چگونه است ؟
برخی از زنان میگویند که همسر آنها بسیار بخیل و خسیس است و درخواست پول از جانب زن مرد را آزار می دهد.
امروزه کسب درامد و پول دراوردن برای بسیاری از افراد سخت شده است و افرادی هستند که در امد آنها با خرج هایی که دارند سازگار نیست کرایه خانه ها مخارج ماشین و خورد و خوراک و پوشاک بسیار بالا رفته اند در واقع هر زن و مردی متناسب با بودجه و توان خرجی که دارد میتواند از همسر خود انتظار داشته باشد در برخی موارد زن ها بسیار پر توقع هستند و برچسب خساست به همسر خود میزنند . اما برخی مردان با وجود پول و درآمدی که دارند خرج نمیکنند و خواسته ی همسر خود را که میتوانند برطرف کنند را برطرف نمیکنند بنابراین خساسیت و اینکه مرد خسیبس است یا نه باید بررسی شود.
در واقع تعادل راه حل صحیح مدیریت سبک زندگی است اینکه بتوانید همه ی امور مالی و خرج کرد را مدیریت کنید و همه ی موارد و مسئله های مالی را انجام دهید و حتی پس انداز داشته باشید میتواند بهترین گزینه باشد.
برای تعادل میتوانید خرج های اضافی را نادیده بگیرید ، از فروشگاه های قیمت مناسب خرید کنید تا بتوانید امورات زندگی خود را بچرخانید.
ازدواج با مرد خسیس
برخی از مردان به شدت خسیس هستند که حتی برای امورات مهم و ضروری زندگی هم پول خرج نمیکنند بار ها باید به آنها گفت تا یک چیز را بخرند در واقع آنها همه ی پول خود را پس انداز میکنند و این اشتباه است بنابراین این افراد با اختلال خساست همراه هستند و باید نحوه برخورد با آنها را بدانید و اگر در اوایل آشنایی با آنها هستید از شرایط و موقعیت زندگی خود اطلاع کسب نمایید تا در آینده دچار مشکل نشوید زیرا بسیاری از طلاق ها و نارضایتی های زندگی زناشویی بر اثر خساست میباشد.
تفاوت بین خساست و صرفه جو بودن
خساست و صرفه جو بودن نباید باهم اشتباه گرفته شوند. افراد صرفه جو پول را در اولویت بندی منسبی مطابق با ارزش ها خرج می کنند و به جا پول خود را صرف مواردی میکنند ارزش دارند اما افراد خسیس هیچ پولی خرج نمیکنند و یک صندوق ذخیره دارند این افراد از زندگی و حال خود لذت نمیبرند پول آنها پس از مدتی در بانک ها و زیر بالشتشان از ارزش میفتد و هیچ لذتی از زندگی نمیبرند.خسیس آنقدر پول جمع میکنند که زندگی کردن را فراموش می کنند. هر مرد خسیسی پول زیادی دارد اما چون خسیس است با آن نه لباس میخرد و نه خورد و خوراک و نه آن را خرج خانواده همسر و فرزند خود میکند در برخی موارد فرد خسیس فکر میکند که این خانه و ماشین هم گران هستندو پول آنها حیف است اما آنها هوش اقتصادی خوبی ندارند و علاوه بر اینکه از زندگی خود استفاده نکرده و لذت نبرده اند پول آنها نیز از ارزش می افتد.
مرد خسیس را چگونه بشناسیم
خصوصیات مرد خسیس چیست؟
با شناخت خصوصیت مردان خسیس میتوانید راحت تر متوجه شوید که همسر شما خسیس است یا نه برخی از دختر ها در دوره ی آشنایی و نامزدی هستند و بهتر است با این خصوصیات آشنا باشند تا بتوانند به راحتی فرد مورد نظر را از نظر اخلاقی شناسایی کنند.
- در مورد درآمد شما کنجکاوی می کند و برای آن برنامه می ریزد.
- خریدن هدیه و تفریح را کاری بیهوده می بیند.
- در مورد مسائل مالی و مشکلات آن بیش از اندازه صحبت می کند.
- از شما حمایت نمی کند.
- لباس های مناسبی نمی پوشد.
- وسایل قدیمی و کهنه را تعمیر می کند و علاقه ای به خرید وسایل نو ندارد.
- در مواقع ضروری می ترسید از او پول بخواهید.
- مدام از شرایط و گرانی ناله می کند
- وقتی خوشحال اند که از آنها پول نخواهید
- خرج کردن برای خودش سخت است
- اگر پیشنهاد خرید رفتن به او بدهید مدام بهانه می اورید
- آنها مردانی را که برای همسرشان خرج می کنند، مسخره می کنند
- برای خانواده اش پول خرج نمی کند
- مرد خسیس رستوران نمی رود
- صورتحساب رستوران را تقسیم می کند
- خرید برای او مسئله ای ممنوعه است.
- همه چیز را به پول ربط می دهد.
- شما را وادار می کند پولی خرج نکنید.
- حتی از خرید چیزهای ارزان نیز شما را منع می کند.
- همواره دنبال جاهای ارزان و حراجی ها است.
- دوست دارد دست به جیب شوید و اگر تعارف کنید می پذیرد.
- از ماشین استفاده نمی کند و پیاده می رود.
زندگی با مرد خسیس
در زندگی با مرد خسیس انتظارات شما برآورده نمی شود
همیشه از طمع شوهرتان رنج می برید. همیشه حسرت میخورید ، چیز هایی را که دوست دارید حتی اگر قیمت پایین داشته باشند نخواهید خرید ، همیشه در تنگنا به سر میبرید ، مرد خسیس به مرور در ابراز مهربانی، احترام و مراقبت متقابل و… نیز خسیس میشود ،همیشه همسر خود را در حال محاسبه کردن میبینید. وقتی رابطه میان شما و همسرتان عمیق تر می شود خسیس بودن با شدت بالایی ظاهر می شود. در زندگی با مرد خسیس افسرده و گوشه گیر میشوید ، ممکن است علاقه ی خود را به همسرتان از دست بدهید.
نحوه برخورد با شوهر خسیس چگونه باید باشد؟
خسیس بودن شوهر خود را به عنوان یک عیب در مقابل عموم فریاد نزنید. ممکن است لجبازی کند و رفتار خود را ادامه دهد.
مشاوره را جدی بگیرید
دید خود را مثبت کنید اگر همسران پول جمع میکند تا خانه دار شوید یا پول پیش خانه را زیاد کند یا میدانید که قصد ترقی کردن را دارد او را کمی حمایت کنید تا به خواسته اش دست یابد.
اعتماد او را جلب کنید و به او یقین بدهید که پول را بیهوده و بدون مشورت و برای امورات غیر ضروری هیچگاه خرج نمیکنید.
منظور و هدف و نیاز و خواسته های خود را به همسرتان بگویید.
دلیل خساست در مردان
خساست میتواند ریشه در کودکی داشته باشد فرد با دیدن خساست در خانواده و والدین خود به این موضوع عادت کرده است.
اما طی تحقیقاتی مشخص شده است که خساست طبق برخی از اتفاقات و خیانت هایی که زنان به مردان کرده است و خاطره بد گذشته باعث میشود تا مرد پول در اختیار زن خود قرار ندهد.
باورهای غلط آقایان نسبت به خانم ها
آیا میتوان با مرد خسیس ازدواج کنیم؟
با توجه به اینکه خساست یک بیماری است و بسیاری از رفتار هایی را خساست نیستند نباید با خساست اشتباه گرفته شوند بنابراین باید شناخت خود عمیق تر کنید و از مشاوره برای شناخت بهتر میتوانید استفاده کنید.پس از شناخت همه ی موضاعات را با او در میان بگذارید و در زمینه ی
نقش هر فرد ، هزینههای خانه ، خریدها ، میزان دریافتی شما از آقا ، تفریح و مهمانی و هر موضوع مالی با او توافق کنید.
معایب ازدواج با مرد خسیس
- برخورداری از لذت کمتر در زندگی
- آبروریزی جلوی خانواده ، دوستان و آشنایان
- حسرت به دل ماندن برای تفریح و مسافرت و خرید چیزهایی که دوست دارید
- احساس بی توجهی همسر به خودتان
- احساس ناامنی روانی
- از بین رفته علاقه به همسرتان و بروز طلاق عاطفی